Rechtsbijstandverzekering

Waarom een Rechtsbijstandverzekering?

beste RechtsbijstandverzekeringStel: uw werkgever wil u ontslaan. Of u blijft na een verbouwing met een lekkend dak achter. Of de bank, speciaal voor u op maat gemaakt, heeft de verkeerde bekleding en de leverancier wil hem niet terugnemen. Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarin u vaak niet weet bij wie u terecht kunt om uw recht te halen. Onze rechtsbijstandverzekering helpt u daarbij.

Let op! U kunt de verzekering niet gebruiken voor een geschil dat al loopt. Daarom is het verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten als het kwaad nog niet is geschied. Regel het daarom vandaag nog. Bereken uw premie, vergelijk de voorwaarden en sluit direct de rechtsbijstandverzekering af die bij u past.

 

Wist u dat? Uit onafhankelijke vergelijkingen van o.a. de Consumentenbond en MoneyView wordt de Lancyr Rechtsbijstandverzekering op polisvoorwaarden en tarieven als beste getest. En behoren de polisvoorwaarden en premies tot de beste in de markt.

Zo selecteert u deze rechtsbijstandverzekering voor een premie-berekening:
Klik op de pijl links naast ‘Gezinsrechtsbijstand’, kies vervolgens voor ‘Rechtsbijstand Nieuw (Lancyr huismerk)’.

Uw A t/m Z Pakket

Uw rechtsbijstandverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw rechtsbijstandverzekering af.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Rob de Peuter

Rob de Peuter

035 - 603 14 55

Verzekeringsexpert en mede-eigenaar bij Lancyr Deelen.
"Ik wil niet de grootste maar wel de beste financiële huisarts van Soest zijn."

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 035 - 603 14 55.