Dienstverlening

Financiële dienstverlening hoort voor u helder, overzichtelijk en begrijpelijk te zijn. Daarom hebben wij onze principes, diensten en werkwijze voor u samengevat in de onderstaande dienstverleningsdocumenten.

Op grond van Wet op het Financieel Toezicht (Wft)  zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening een vergelijkingskaart te verstrekken voor advies over en bemiddeling in producten die onder het provisieverbod vallen.

Deze documenten kunt u hieronder downloaden:

Vergelijkingskaart Hypotheken

Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Vergelijkingskaart Risico’s afdekken

Lees ook onze Algemene Voorwaarden en Dienstenwijzer:

Algemene Voorwaarden Lancyr Deelen
Dienstenwijzer Lancyr Deelen

Beloningsbeleid Lancyr Deelen
Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Daarnaast is ons beloningsbeleid zodanig ingericht dat het aandacht voor de duurzaamheidsrisico’s van beleggingsproducten bevorderd. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een 13e maand uit te keren.
In boekjaar 2023 is geen variabele beloning uitgekeerd.
Artikel 1:120 lid 2 Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Rob de Peuter

Rob de Peuter

035 - 603 14 55

Verzekeringsexpert en mede-eigenaar bij Lancyr Deelen.
"Ik wil niet de grootste maar wel de beste financiële huisarts van Soest zijn."

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 035 - 603 14 55.