Over ons

Al sinds 1968 is Deelen een begrip in Soest en omgeving als het gaat om makelaardij en verzekeringen. Natuurlijk hechten wij aan zo’n lange, waardevolle traditie van gedegen advisering aan particulieren en bedrijven. Maar wij vinden het net zo belangrijk om onze dienstverlening voortdurend te moderniseren en aan te passen aan de wensen van de verzekeringsconsument van vandaag.

Particuliere relaties kunnen bij ons terecht als het gaat om schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en financiële planning. En ook onze zakelijke relaties bieden wij één aanspreekpunt voor alle verzekering- en aanverwante zaken, zoals bedrijfsschade-, aansprakelijkheid- en verzuimverzekeringen, collectieve pensioen- en ziektekostenverzekeringen.

Ons team is u graag van dienst met het beantwoorden van uw vragen, advisering omtrent de best passende verzekeringsoplossing en natuurlijk om u met raad en daad bij te staan in het geval van schade.

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12040397.Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.002600.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van Lancyr Deelen. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken.

Deze documenten kunt u hieronder downloaden:
Dienstverleningsdocument Hypotheek
Dienstverleningsdocument Verzekeren / Risico
Dienstverleningsdocument Vermogen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Rob de Peuter

Rob de Peuter

035 - 603 14 55

Verzekeringsexpert en mede-eigenaar bij Lancyr Deelen.
"Ik wil niet de grootste maar wel de beste financiële huisarts van Soest zijn."

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 035 - 603 14 55.