Pechvogel

Wij krijgen elke dag schademeldingen. En daarbij gaat het om heel uiteenlopende zaken. Een wegens ziekte of overlijden geannuleerde reis, slippende auto’s, noodweer, mobiele telefoons die in de wc belanden, keukenbrand, gebroken been op de skipiste. U kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben het voorbij zien komen.

Onze taak is natuurlijk de schade zo goed en snel mogelijk voor u begeleiden. Schade afwikkeling heeft bij ons dan ook prioriteit nummer 1. Maar hoe goed en snel wij het regelen, het neemt niet weg dat het altijd vervelend is om met schade te maken te krijgen.

Een bloemetje

Dat is de reden dat wij vanaf heden “de Pechvogel” introduceren.
Bij ons op kantoor bespreken wij de schade gevallen die bij ons binnen zijn gekomen en kiezen daaruit de persoon of instantie die in onze ogen een bloemetje verdient als steuntje in de rug, als troost voor wat hem of haar is overkomen.

Heeft u zelf een echte pechvogel in uw omgeving die een bloemetje verdient dan mag u die voordragen, omdat u vindt dat die dat verdient. Dan gaat er gewoon een extra bos bloemen uit. Een beetje positieve aandacht voor elkaar kan geen kwaad.

U mag uw Pechvogel doorgeven via mail info@deelen.lancyr.nl of via een bericht op onze Facebook pagina of liever nog, loop even bij ons binnen, wel zo gezellig. De koffie staat klaar!

(publicatie in onze nieuwsbrief of één van onze social media uitingen zal alleen met uitdrukkelijke toestemming plaatsvinden).

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Rob de Peuter

Rob de Peuter

035 - 603 14 55

Verzekeringsexpert en mede-eigenaar bij Lancyr Deelen.
"Ik wil niet de grootste maar wel de beste financiële huisarts van Soest zijn."

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 035 - 603 14 55.